DJ Til Bryllup


En DJ til bryllup skal have stor erfaring, fordi bryllups-gæster ofte har meget forskellig alder og musiksmag. Derfor skal en bryllups-Dj have et bredt musikkendskab og være i stand til hurtigt at aflæse publikum, så alle får en glad aften, og festen ikke går i stå.

Alt dette er du sikker på, når du lejer en bryllups-Dj hos Live Dj Booking. Vi benytter udelukkende Djs med stor erfaring og med et bredt musikkendskab. Dette sikrer jer, at Dj'en ikke er et stort spørgsmålstegn, når gæsterne spørger efter et bestemt hit fra f.eks. 70'erne, eller når I beder om at få spillet Bryllupsmarch eller lign.

Det er meget almindeligt at have en DJ til at spille smagfuld baggrundsmusik under middagen. Mange vælger dog, at Djen først skal begynde i slutningen af, eller efter, middagen, f.eks. når der skal danses Brudevals.

Nogle DJs tilbyder at akkompagnere festsangene under middagen. Dette kan lade sig gøre, fordi der findes CD'er med de mest benyttede melodier til festsange. Disse CD'er består at musik uden sang - altså rent akkompagnement. Bryllupsgæsterne får dermed en oplevelse af at få rigtigt akkompagnement til festsangene. Naturligvis medbringer din DJ også Brudevalsen og evt. Bryllupsmarchen, hvis dette ønskes.

Ring eller skriv for at få et tilbud på en dygtig Dj til dit bryllup!

Dj til bryllup
Kontakt:
Live DJ Booking
Adelgade 102A
8660 Skanderborg

Tlf. 2992 2090

info@livedjbooking.dk